dissabte, 2 de juny del 2012



És dinar de germanor un èxit, van anar a dinar a "Can Santi" (Punta Prima), tot el menjar boníssim i molt bò, el migdia hi havia basant ambient per allà. Vaig gaudir moltíssim de la companyia dels germans, rialles...moltes rialles. Després van fer el cafè a "Sa Musclera"(Binibeca), ens van trobar un amic de la familia i aquella estoneta va passar volant, una estoneta molt agradable, contan coses d'estona...qualque disbarat també..jajaja!!!!.
Per cert Ague, ancara estàs de bon veura, aixó de sé s'avia t'ha afavorit molt, pensa agafar es "Mehari" color rosa i ses pastillas d'es maretxos...aquest més d'agost en barca!!!!!!!...jajaja!!!!et veure passar per Binisafua!!!

Avui ha sortit a la llum una revista marinera "Bon Vent". Ès meu germà en Toni amb dos companys més d'es Diari Menorca han decidit probar sort amb aquesta nova publicació, totalment gratis. La podeu trobar a n'es punts d'informació i alguns bars de la costa, també a La Rueda. Enhorabona Toni!!!!

1 comentari:

  1. Ja ho dius bé es dinar de germanor un exit,pero es disbarats també van se molt grossos.
    Adamés desde que tenc un a neta amb sent més jove... pero anar en barca no es el meu fort,aixi que pots esperar asseguda jajajaja.Besos

    ResponElimina