dissabte, 17 de març del 2012

RECEPTA DE REFLEXIÓ



 
RECEPTA DE REFLEXIÓ
Truita d'esparegs

1 mananet d'esparegs ( del camp de Sant Lluís)
2 ous
picada de ai i julivert
sal
carinyo ( tot el que poguis donar. Ingredient estrella)

Quan trobem temps per nosaltres i volguem relaxar-nos, li donarem la benvinguda a la nostre cuina, si volem companyia, la música aconseguirá un ambient armoniós necessari per elaborar la recepta amb serenitat. Amb el nostre ritme agafarem el ingredients amb carinyo, fent cada pas de la recepta amb al.legría.
                                                                  Bon profit!

Cuiná és art, també estima, passió i equil.libri. Si barretgem tos aquets ingredients aconseguirem una ànima ben saludable y un esperit ben reforçat.

La reflexió d'aquest escrit , es veura que les obligacions i els plaers, fer-ho amb carinyo i sutilesa fa que les coses sortin millor. Sé pont i camí a un reflexa a nosaltres mateixos, conseguint seguretat, confiança i ben estar interior. La sensillés de les coses, son les que transmiteixen  pau, transperencia i saviesa,  ja sigui amb una simple recepta de cuina o sensillement donar la má i escoltar.
Aquesta recepta dona força a tres paraules poderosas, que les persones podem absorbir fins arribar el nostre ésser interior, sençillés, simplicitat i transperencia.

http://www.youtube.com/watch?v=6Rpa4eu6Mlo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6Rpa4eu6Mlo&feature=related
                                                            
                                                                     Rosa.
                                                    rosaseguíseguí@gmail.com

2 comentaris:

  1. Bon dia!! Rosa,m'agrada aquesta recepta si que es sencilla. Tens tota sa raò ses cosas fetas amb ganas i carinyu ,son molts bons ingredients, surten millor.Bon profit

    ResponElimina
  2. Per cert m'agrada molt sa foto,ben típica d'aqui.

    ResponElimina