dilluns, 10 de setembre del 2012

pàrrafs d'articles de la revista S'auba (Sant Lluís)



Avui he pensat que penjaria a n'es blog un parell de pàrrafs d'escrits que s'han publicat a la revista S'auba, (revista realitzada per el meu germà Toni Seguí).
Desitjo de tot cor que os agradi.
Una abraçada per a tothom.


De vegades, els deus, o qui sigui que maneja els nostres destins, semblem posar-nos tots els entrebancs imaginables a la consecució dels nostres desigs, fins que de cop afluixen la seva abraçada apressora per permetre que es facin realitat.

Adolf Sintes

Conviene empezar cuanto antes, a ser posible en la habitación misma de la clínica de maternidad, ya que es aconsejable que ese futuro lector esté desde que nace rodeado de palabras. No importa que, en esos primeros momentos, no las pueda entender, con tal de que formen parte de ese mundo de onomatopeyas, exlamaciones y susurros que les une a su madre y que tiene que ver con la dicha. Poco a poco irá descubriendo que las palabras, como el canto de los pájaros o las llamadas del celo de los animales, no son sólo manifestación de existencia sino que nos permiten relacionarnos con lo ausente. Así, muy pronto, si su madre no está a su lado echará mano de ellas para recuperarla en su pensamiento, o si vive en un pueblo rodeado de montañas les pedirá que le digan cómo es el mundo que le aguarda más allá de esas montañas y del que no sabe nada.

Gustavo Martín Garzo


Què és primer, un talant optimista i confiat que mira sempre el futur com una caixa plena d'agradables sorpreses o ès un futur obert i ple 'oportunitats el què defineix un estat d'ànim positiu? Segurament les coses no són tan fàcils i les dues són veritat, tot pensament va acompanyat d'un estat d'ànim i tot estat d'ànim comporta noves idees i maneres de pensar. Però segurament tothom estarà d'acord, si és que podem estar d'acord en alguna cosa, és que un talant POSITIU i alegre troba sempre solucions als avatars que ens presenta l'existència i una actitud negativa i grisa omple d'entrebancs i pegues qualsavol posible sortida.

Anton Soler


Per poder viure i gaudir la vida en tota la seva plenitud es precís apreciar i valorar cada moment, fer-ho amb tota la seva totalitat i intensitat del seu sentit i significat. Viure el present al màxim, viure amb passió totes les coses que ens envolten, és la essència més purra de la nostra vida......Si aceptem la situació tal com és i intentem cercar positivitat als nostres pensaments i actuacions plenas de caos i negativitat, poc poc els convertirem en pensaments plens de bellesa i riquesa.........hauriem d'aconseguir agafar seguretat amb nosaltres mateixos i força, descubrir qui som i com som realment, donant un pas endevant ferm i amb seguretat.......EVITAR VIURE DIVIDITS ENTRE ELS NOSTRES SOMNIS I LA NOSTRA REALITAT..... LA VIDA AMB TOTA LA SEVA SAVIESA ENS BRINDA L'OPORTUNITAT D'ELEGIR ELS CAMINS QUE ENS OMPLEN L'ÀNIMA D'ESPERANÇA, PAU INTERIOR I ESTIMA.....

Rosa Seguí Seguí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada