dimarts, 20 d’agost del 2013






Les emociones existeixen perquè les sentim, però no per dominar-nos la vida, ni per encegar-nos la visio, ni per robar-nos el futur, ni per apagar-nos l'energía, perque, en el momento en què facin tot aixó, es tornaran toxiques.
Guarir les nostres emciones implica preparar-nos a nosaltres mateixos per alliberar-nos de les emocions negativas i toxiques que, en definitiva, no ens ajuden a trobar una solución.

Recorda que el mes important en qualsevol circunstancia no és el que passa al teu voltant, sinó el que passa dins teu.

Ningú no pot sortir d'una crisi o d'un dolor si permanenment escolta d'ell mateix paraules de dolor, d'angoixa i de fracàs.

També has de tenir present que la flexibilitat és una eina de la qual he de disposar. Ens hem de donar permís per equivocar-nos, enfadar-nos i plorar. També per sentir ràbia i enuig, i per perdonar-nos,guarir-nos, recuperar-nos i tornar a ser feliços.

Recorda que som capaços de transformar una emoció tòxica a través d'accions positives i he de ser conscients que podem fer-ho.
Cal que, encara que ens consti, ens dirigim decididament al que sabem que ens fa bé i ens genera benestar: EL CANVI.

Tu pots triar superar sigui quina sigui la situació en la qual et trobis. No permetis que les emocions toxiques t'acompanyin per sempre! Avui pot ser un bon dia per canviar de rumb.

Només has de triar per tu. A la vida tindrem problemas, dificultats, moments inoblidables i altres que no voldrem recordar, però de tots ens podem sobrepasar.

Stamateas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada